Панирани пилешки бутчета
Пилешки бутчета
панирани пилешки бутчета 100 г галета 100 г брашно 1 ч.л. оцетсол на вкус 1 ч.л. червен пипер1 ч.л. черен пипер 100 мл. прясно мляко 4 яйца6 бр. пилешки бутчетаолио за пържене
Измиваме пилешките бутчета , подсушаваме ги и ги натъркваме със сол, черен и червен пипер. Оставяме ги да "поемат" от подправките за около 15 минути.
През това време в купа разбиваме яйцата с прясното мляко. След това добавяме и оцета.
Всяко бутче овалваме първо в брашно, после в яйчната смес, и най-накрая обилно в галета.
Пържим бутчетата в силно сгорещено олио. Отцеждаме ги върху хартиена салфетка и ги поднасяме с лютеница по избор и гарнитура по избор.
Панирани пилешки бутчета
Reviewed by
Admin
on
3/10/2017
Rating:
5